12 maj 2010
19:00

LAXARBY IF

Referat: KROPPEFJÄLLS IF - LAXARBY IF

I ösregn, halv storm och 5 +grader (brrr, va vi frös!!) + på fullstor plan, spelade vi tredje matchen i år, och gjorde detta på ett stabilt och bra sätt. Eftersom vi hade fem tjejer borta i denna match pga. sjukdom/bortrest, hade vi för dagen med två tjejer Milla och Kristin (-94:or) som inte varit med förut men som tillhör LIF, detta för att få ihop fullt lag!, Första halvleken klart till oss, där vi har bra tryck och har ledningen med 2-0. I andra blev vi mer stillastående och KIF fick av spelet men skapade ingenting. Sammantaget vann vi rättvist!

1:a var det var vi som hade greppet, med bra aggressivitet och skapade flertalet lägen, och där vi redan i den 6:e min kunde göra 1-0 genom Milla som helt fri inte gjorde något misstag. I den 23:e min kom 2-0 återigen via Milla. Utöver detta hade vi ett par frilägen samt öppet mål, men fick inte in bollen. Bra halvlek!

I 2:a halvlekens första 10-15min blev vi som i förra matchen stillastående, och då fick KIF mycket mer av spelet, men vi spelade bra försvarsspel och tillät dom inte skapa några chanser, det som kom igenom tog Johanna hand om. Efterhand fick vi bättre tag i halvleken och flyttade upp spelet, men skapade inte så mycket, ett par bra lägen hade vi via Amelia och Lovisa utan att göra mål. Ganska stabil halvlek.

Hela laget gör åter en bra match i mycket svåra förhållanden, genomgående var det bättre laget och vann många närkamper. Härligt att alla återigen jobbar och sliter så bra, stort plus till Emelie som spelade hela matchen riktigt bra!